Проєктор Epson EB-1780W, HD Ready, ультрамобільний (V11H795040)

Ультрамобільний проєктор для бізнесу. Надзвичайно мобільний, HD-ready-проєктор призначений для активних бізнес-користувачів, поєднуючи інтелектуальні функції, відмінну якість зображення, легке налаштування та портативність.
Артикул: V11H795040
Производитель: Epson
34 165,00 грн
Доступность: В наличии

Співробітники, які часто бувають у службових відрядженнях і проводять презентації на об'єктах клієнтів, зможуть з комфортом використовувати цей мобільний проєктор, який пропонує виграшну комбінацію ультратонкої легкої конструкції, виняткової якості зображення та розширеної функціональності. Завдяки традиційному дротовому та вбудованому бездротовому підключенню, швидкому налаштуванню та ряду додаткових функцій він ідеально підходить для проведення презентацій на професійному рівні.

Виняткова якість зображення

Насолоджуйтесь чудовою якістю зображення, вражаючими природними кольорами з настільки ж високим рівнем потоку білого та кольорового світла 3000 люмен завдяки технології 3LCD від Epson. Технологія True Colors забезпечує точне відтворення кольорів з коефіцієнтом контрастності 10 000:1, тому проєційовані зображення є чіткими та яскравими.

Простий для налаштування

Автоматична вертикальна і горизонтальна корекція трапецеїдальних спотворень спрощує встановлення проєктора практично в будь-якому місці. Короткофокусний об'єктив забезпечує якісне відтворення великого зображення з більш короткої відстані, тому всі учасники наради можуть розміститися позаду проєктора — і це буде комфортно, оскільки вентиляційні отвори для гарячого повітря в нього знаходяться спереду. Завдяки функції автоматичного увімкнення проєктор вмикається, коли виявляє вхідний сигнал.

Смарт-презентації

Користувачі можуть переглядати матеріали з двох джерел даних, розміщені поряд, за допомогою розділеного екрана, а MHL може відтворювати високоякісний відео- та аудіоконтент з мобільних пристроїв, одночасно заряджаючи їх.

Справжня мобільність

Завдяки ультратонкій формі і легкій конструкції цей проєктор є ідеальним рішенням для всіх, хто часто знаходиться в дорозі. У комплект входить футляр для перенесення, а проєктор легко вміщується в стандартну сумку для ноутбука.}

Головні особливості

  • Виняткова якість зображення Однаково висока яскравість як білого, так і кольорового світла потужністю 3000 люмен
  • Горизонтальна та вертикальна корекція трапецеїдальних викривлень Слайди та зображення можуть бути вирівняні, а спотворення виправлені
  • Легкий і ультратонкий форм-фактор Вміщується в ту ж сумку, що й ноутбук
  • Безкоштовна програма iProjection Презентація зі смартфону чи планшета через бездротове з’єднання
  • Можливість розділення екрана Виведення зображень з двох джерел одночасно
Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваПроекторы
Физическое разрешениеHD ready
ИнтерфейсыUSB, VGA, HDMI, Wi-Fi
Источник светаЛампа накаливания
ЯркостьОт 1400 до 2000 люмен
Технология матрицыLCD:3
Размеры (Ш x Г x В)292‎ x 213 x 44 мм
Вес, кг1,8