БФП А3 Epson EcoTank L14150, 4 в 1, кольоровий, 17 стор/хв (C11CH96404)

Шукаєте компактний та економічний кольоровий принтер, здатний на друк формату A3? Зверніть свою увагу на LL14150. У цьому принтері EcoTank можна друкувати, сканувати, копіювати та надсилати факсом зображення формату A4, а також друкувати зображення формату A3 через задню подачу пареру — і все це з надзвичайно низькою вартістю друку сторінки. Завдяки високій швидкості друку та сканування, передньому лотку для паперу на 250 аркушів і пристрою автоматичної подачі паперу формату A3 на 35 аркушів можна швидко виконувати будь-які завдання.
Артикул: C11CH96404
Производитель: Epson
29 445,00 грн
Доступность: В наличии

Друк формату A3 на компактному принтері

Компактний принтер EcoTank L14150 може друкувати документи формату А4, сканувати, копіювати та надсилати факс, а також пропонує можливість друку формату A3 через задню подачу паперу. Крім того, завдяки РК-екрану ви можете виконувати друк без використання ПК.

Ультраекономічність

Завдяки інноваційному дизайну принтер EcoTank допоможе вам суттєво заощадити кошти на витрату чорнил протягом 3 років.

Виконайте ще більше завдань

Завдяки багатофункціональним можливостям — факсу, лотку для паперу на 250 аркушів, швидкості друку 17 сторінок на хвилину, двосторонньому друку та пристрою автоматичної подачі паперу на 35 аркушів — ви зможете прискорити виконання найрізноманітніших завдань. Цей принтер оснащено друкуючою голівкою PrecisionCore, що не потребує нагрівання. Вона відома своєю швидкістю, якістю, надійністю та ефективністю, а термін її служби складає стільки ж, скільки строк експлуатації самого принтера.

Друк майже з будь-яких пристроїв

Використовуючи принтер EcoTank, можна легко друкувати з мобільних телефонів, планшетів і ноутбуків. За допомогою Wi-Fi та Wi-Fi Direct можна надсилати документи для друку зі смарт-пристроїв, використовуючи застосунок Epson iPrint.

Простий у використанні та надійний

принтер EcoTank компактніший та зручніший, ніж будь-коли дотепер. Його фронтальні резервуари створені для простого заправляння, а конструкція контейнерів дозволяє доливати чорнила лише потрібних кольорів. Завдяки показу рівня чорнил на передній панелі легко дізнатися, коли потрібне дозаправляння. Гарантія на 1 рік або 50 000 сторінок (залежно від того, що настане раніше).

Головні особливості

  • Надзвичайно низька собівартість друку Зменшення витрат на чорнила
  • Компактний принтер формату А3 Задня подача паперу формату A3+ та друк формату А4, копіювання, сканування та факс
  • Система заправки чорнил нового покоління Насолоджуйтеся легкою та чистою заправкою завдяки вдосконаленим контейнерам для чорнил
  • Мобільний друк і підключення Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet і безкоштовні застосунки для мобільного друку
  • Друк для бізнесу Передній лоток для паперу формату А4 на 250 аркушів, пристрій автоматичної подачі паперу на 35 аркушів
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваМФУ
Технология печатиструйный
Количество цветов4
Тип сканерапланшетный
Тип датчикаCIS (контактный)
ИнтерфейсыEthernet, USB, Wi-Fi, Мобильная печать
Разрешение, dpi>= 2400
Размеры (Ш x Г x В)498 x 358 x 245 мм
Вес, кг9,7
ФорматA3