БФП А4 Epson EcoTank L5590, 4 в 1, кольоровий, 22 стор/хв, чорнило на 3 роки (C11CK574044)

Попрощайтеся з картриджами. Багатофункціональний пристрій формату А4 з АПД і факсом. Надзвичайно економний друк. Скорочення витрат на друк на 90%. До 66 картриджів в одному комплекті чорнил. Друк до 4 300 чорно-білих або 7 300 кольорових сторінок.
Артикул: C11CK57404
Производитель: Epson
18 399,00 грн
Доступность: В наличии

EcoTank забезпечує легкий друк удома: резервуари для чорнил підвищеної місткості створені для простого заправляння, а конструкція контейнерів із замками дає змогу доливати чорнила лише потрібних кольорів.

Суцільна економія

Цей економний принтер дає змогу скоротити витрати на друк на 90% і постачається із запасом чорнил на 3 роки в комплекті. Один комплект контейнерів забезпечує друк до 4 300 чорно-білих і 7 300 кольорових сторінок, що дорівнює запасу чорнила для 66 картриджів!

Програма Epson Smart Panel

Цей застосунок дає змогу керувати принтером з вашого смартфона4. Ви можете друкувати, копіювати й сканувати документи та фотографії, налаштовувати, відстежувати й виявляти несправності свого принтера, використовуючи лише телефон або планшет.

Різноманітність функцій

Завдяки кольоровому РК-екрану діагоналлю 3,7 см, пристрою автоматичної подачі паперу на 30 сторінок і факсу, задньому лотку для паперу на 100 аркушів і швидкості друку до 15 сторінок на хвилину ви можете з легкістю прискорити виконання різних завдань.

Сучасна гнучкість

Завдяки компактному дизайну, базі Apple AirPrint і можливості підключення через Wi-Fi, Wi-Fi Direct та Ethernet, принтер можна легко інтегрувати в наявне домашнє або офісне середовище та друкувати з мобільних пристроїв, планшетів і ноутбуків.

Технологія без нагрівання

Завдяки технології PrecisionCore Heat-Free ви можете значно скоротити споживання електроенергії та потребу в запасних частинах. Друкувальна голівка попередньо встановлена, тому ви з легкістю налаштуєте принтер.

Головні особливості

  • Багатофункціональний пристрій формату А4 з АПД і факсом. Друк, копіювання, сканування й факс
  • Надзвичайно економний друк. Скорочення витрат на друк на 90%
  • До 66 картриджів в одному комплекті чорнил. Друк до 4 300 чорно-білих або 7 300 кольорових сторінок
  • Проста система резервуарів для чорнил Насолоджуйтеся чистою повторною заправкою завдяки контейнерам із замками та фронтальним резервуарам
  • Програма Epson Smart Panel Налаштування, відстеження, друк, сканування і не тільки зі смартфона
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваМФУ
Технология печатиструйный
Количество цветов4
Тип сканерапланшетный
Тип датчикаCIS (контактный)
ИнтерфейсыEthernet, USB, Wi-Fi, Мобильная печать
Разрешение, dpi>= 2400
Размеры (Ш x Г x В)375 x 347 x 237 мм
Вес, кг5,2
ФорматA4