БФП А4 Epson EcoTank M2170, 3 в 1, монохромний друк, 20 стор/хв (C11CH43404)

Довговічний, швидкий та енергоефективний принтер EcoTank дозволяє друкувати документи через мережу Wi-Fi або Ethernet. Він може друкувати, сканувати та копіювати, суттєво знижуючи вартість друку, а отже, скорочуючи ваші витрати на друк. Економне рішення: друкуйте до 11 000 сторінок чорною пігментною фарбою з комплекту постачання. Швидко й зручно обирайте необхідну функцію на кольоровому РК-екрані діагоналлю 3,7 см.
Артикул: C11CH43404
Производитель: Epson
15 799,00 грн
Доступность: В наличии

Скорочення витрат на друк

Суттєво заощаджуйте за допомогою чорнил, включених до комплектації, в порівнянні з лазерним принтером. Цей принтер оснащено великим перезаправним резервуаром для чорнил, що наповнюється контейнерами з комплекту постачання замість тонера. З самого початку у вас достатньо чорнила для друку тисяч сторінок, крім того ви скорочуєте витрати й економите час.

Низька вартість заміни

Заощаджуйте витрати на друк завдяки великому резервуару для чорнил EcoTank та змінним контейнерам.

Простота використання

Принтер МM2170 надзвичайно простий у використанні, адже він оснащений переднім лотком та екраном із відображенням рівня чорнил. Чорнильні контейнери EcoTank оснащені системою повітряної подачі, завдяки якій чорнила потрапляють всередину резервуара без жодних стискань.

Друк майже з будь-яких пристроїв

Друкуйте практично з будь-якого місця завдяки Wi-Fi Direct і застосунку Epson iPrint. Ви зможете надсилати документи для друку зі свого мобільного телефона, ноутбука або планшета, де б ви не були.

Надійність

Насолоджуйтеся неперевершеною якістю друку та надійністю принтера EcoTank з гарантією 1 рік або 100 000 сторінок (залежно від того, що настане раніше).

Головні особливості

  • Скорочення витрат на друк Економний принтер із безкартриджним друком і великою кількістю чорнила в комплекті постачання
  • Надійність і довговічність Гарантія 1 рік або 100 000 сторінок (залежно від того, що настане раніше)
  • Економія часу Підтримка Wi-Fi, двосторонній друк, лоток на 250 аркушів, мобільний друк, Ethernet
  • Швидкий і високоякісний друк для бізнесу Швидкість друку 20 сторінок на хв.3, відсутня потреба в розігріванні, друкуюча голівка PrecisionCore
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваМФУ
Технология печатиструйный
ФорматA4
Тип сканерапланшетный
Количество цветовМонохромная печать
Тип датчикаCIS (контактный)
ИнтерфейсыEthernet, USB, Wi-Fi, Мобильная печать
Разрешение, dpi>= 2400
Размеры (Ш x Г x В)375 x 347 x 302 мм
Вес, кг6,4