БФП A4 Epson EcoTank L6270, 3 в 1 (C11CJ61405)

Це ідеальний багатофункціональний принтер (друк, сканування, копіювання) для двостороннього друку з підтримкою Wi-Fi Direct, Ethernet і РК-екраном, який до того ж не потребує заміни картриджів, призначений для користувачів, які бажають отримати високоякісні відбитки за неймовірно низької вартості друку сторінки. Завдяки пристрою автоматичної подачі паперу на 30 сторінок, передньому лотку для паперу на 250 аркушів, високоякісному лазерному друку пігментними чорними чорнилами зі швидкістю до 15,5 сторінок на хвилину1, ви можете легко та швидко виконати низку завдань.
Артикул: C11CJ61405
Производитель: Epson
21 919,00 грн
Доступность: В наличии

Попрощайтеся з дороговартісними картриджами

EcoTank забезпечує легкий та недорогий друк удома: резервуари для чорнил підвищеної місткості створені для простого заправляння, а конструкція контейнерів із замками дає змогу доливати чорнила лише потрібних кольорів.

Суцільна економія

Цей принтер EcoTank забезпечує значну економію витрат на друк, адже до комплекту поставки входить запас чорнила на період до 3 років. Контейнери, що входять у комплект поставки, забезпечують друк до 14 000 чорно-білих або 5200 кольорових сторінок.

Програма Epson Smart Panel

Цей застосунок дає змогу керувати принтером із вашого смарт-пристрою. Ви можете швидко й легко налаштувати Wi-Fi, друкувати документи та фотографії, відстежувати й усувати неполадки принтера.

Сучасна гнучкість

Цей принтер має компактний дизайн, можливості підключення через Wi-Fi та Wi-Fi Direct, його можна легко інтегрувати в наявне домашнє середовище та друкувати з мобільних пристроїв, планшетів і ноутбуків.

Головні особливості

  • Багатофункціональний пристрій Бездротовий двосторонній друк, копіювання й сканування й АПД
  • Надзвичайно економний друк Контейнери, що входять у комплект поставки, забезпечують друк до 14 000 чорно-білих або 5200 кольорових сторінок
  • Проста система резервуарів для чорнил Насолоджуйтеся чистою повторною заправкою завдяки контейнерам із замками та фронтальним резервуарам
  • Програма Epson Smart Panel Бездротове налаштування, відстеження, друк, копіювання, сканування та не тільки зі смарт-пристрою
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваМФУ
Технология печатиструйный
ФорматA4
Тип сканерапланшетный
Количество цветов4
Тип датчикаCIS (контактный)
ИнтерфейсыUSB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct
Разрешение, dpi>= 2400
Размеры (Ш x Г x В)375‎ x 347 x 231 мм
Вес, кг7,3
Гарантия12 месяцев