БФП A4 Ricoh IM C400SRF, 43 стор./хв., повноколірний мережевий, 4-в-1, фінішер-степлер, SPDF, дуплекс (418575)

Нарешті з'явились системи друку, які дозволяють працювати без стресу. Це вже не жахливі штуковини, що грюкають будь-якою своєю рухомою частиною. Наші інтелектуальні багатофункціональні пристрої (БФП) майже безшумні, мають розумну панель управління з сенсорним екраном і використовують найновіші технології сканування, копіювання та друку.
Артикул: 418575
Производитель: Ricoh
128 570,00 грн
Доступность: В наличии

Інтелектуальний повноколірний БФП "4-в-1" А4 формату IM C400SRF - компактний і водночас досить потужний пристрій, який має компактний вбудований фінішер, що акуратно об’єднує і скріплює скобами до 50 надрукованих аршушів і здатний значно поліпшити документообіг. Сенсорна 10,1 дюймова смарт-панель управління з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом дозволяє легко контролювати виконання завдань і отримати швидкий доступ до потрібних функцій. Сучасна платформа Always Current Technology, яку використовують наші пристрої, підвищує ефективність обробки документів, гарантує масштабованість функціональних можливостей, захист даних, економію ресурсів і зручність роботи.

Користувачі можуть завантажувати і встановлювати нові програми і інструменти та останні оновлення відразу після їх появи, що дозволяє адаптувати функції пристрою до поточних потреб, а також забезпечує високий рівень безпеки. Автоматичний доступ до оновлень усуває необхідність придбання додаткових апаратних опцій і очікування закінчення термінів дії договорів. Більш того, завдяки платформі RICOH Intelligent Support програмні засоби можна швидко оновити у віддаленому режимі, не перериваючи роботу користувачів. Від IM C400F відрізняється наявністю вбудованого фінішера.

В базі - однопрохідний автоподавач оригіналів, нижня касета на 550 аркушів, бічний лоток на 100 аркушів, дуплекс, вбудований фінішер зі зшиванням до 50 аркушів, PS/PCL контролер, інтерфейси USB 2.0, мережевий Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, пам'ять 2 Гб, жорсткий диск 320 Гб.

  • Швидкість друку А4: 43 стор./хв.
  • Рекомендоване навантаження: 10 000 сторінок А4 за місяць.
  • Максимальне навантаження: 20 000 сторінок А4 за місяць.
  • Робота з папером до 220 г/м2
Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваМФУ
Технология печатилазерный
Количество цветовМногоцветная печать
ИнтерфейсыEthernet, USB
Размеры (Ш x Г x В)615 х 561 х 706 мм
Вес, кг60
ФорматA4