Документ-камера ELPDC21 (V12H758040)

Документальна камера для навчання Документ-камера з розширеними можливостями для використання з проекторами Epson для навчальних закладів, що має як оптичне, так і цифрове масштабування для чіткого збільшення зображення і покращення якості навчання в класі Оживіть уроки за допомогою цієї інтуїтивної документ-камери та демонструйте зображення й об’єкти з роздільною здатністю Full HD на великому екрані для ефективності навчального процесу. За допомогою низки розумних функцій вчителі можуть створювати динамічне середовище для вдосконалення навчального процесу. За допомогою легкої та портативної конструкції її просто переносити з одного класу в інший.
Артикул: V12H758040
Производитель: Epson
32 250,00 грн
Доступность: Нет в наличии – под заказ

Висвітлюйте найдрібніші деталі

Ця документ-камера ідеально підходить для чіткого збільшення, наприклад, при вивченні історії. 12-кратне оптичне і 10-кратне цифрове збільшення, а також вбудоване світлодіодне джерело світла забезпечать видимість навіть найдрібніших деталей. Ідеально підходить для уроків природознавства, оскільки дрібні об'єкти можуть бути відображені на великому екрані за допомогою додаткового мікроскопа.

Зображення з роздільною здатністю Full HD

Виводьте зображення і 3D-об'єкти в роздільній здатності Full HD з неймовірними деталями для всього класу. Завдяки великій зоні зйомки формату A3 можна відобразити дві повні сторінки з розвороту підручника. Плавне потокове відео відтворюється з вражаючою чіткістю і без розмиття при 30 кадрах за секунду.

Розширена гнучкість

Зображення та відео в режимі реального часу, включаючи ті, що зберігаються на SD-карті, можна виводити на кілька дисплеїв завдяки паралельному відеовиходу. За допомогою функції розділеного екрана вчителі можуть виводити два зображення поряд для кращого висвітлення матеріалу, наприклад, про ріст рослин і тварин. Вчителі можуть залучати учнів у навчальний процес шляхом керування документальною камерою безпосередньо з переданого зображення попереду класу, включаючи запуск і зупинку відеозаписів.

Портативність і легкість

Легка та портативна конструкція, а також зручна сумка, що постачається в комплекті, полегшують перенесення пристрою з одного класу в інший. Замок і захисна ручка Kensington створені для забезпечення надійного зберігання у школах і навчальних закладах, коли камера не знаходиться під наглядом або не використовується.}

Головні особливості

  • Чіткі та плавні зображення Камера Full HD 1080p і частота оновлення 30 кадрів за секунду
  • Захопіть кожну деталь 12-кратне оптичне і 10-кратне цифрове масштабування; автофокусування одним натисканням; функція стоп-кадру
  • Велика площа захоплення зображення формату A3 Ідеальна для проеціювання карт, детальних діаграм і 3D-об’єктів
  • Підсвітіть те, що погано видно Вбудоване світлодіодне джерело світла
  • Забезпечення спокою і впевненості Кенсінгтонський замок і захисна панель для захисту від крадіжки
Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваКомплектующие
Опции к проекторамДокумент-камеры
Физическое разрешениеFull HD
ИнтерфейсыUSB, VGA, HDMI
Размеры (Ш x Г x В)270 x 317 x 447 мм; 367 x 122 x 120 мм (cкладений)
Вес, кг2,6