Документ-сканер А4 Kodak Alaris i2820 (1526383)

Сканер Kodak Alaris i2820 дозволяє витягувати важливу інформацію з документів у точці входу для швидкого розповсюдження серед осіб, які приймають рішення, які її потребують.
Артикул: 1526383
Производитель: Kodak Alaris
93 979,00 грн
Доступность: Нет в наличии – под заказ

Незалежно від розміру вашого бізнесу чи відділу, надійна робота сканера Kodak Alaris i2820 може забезпечити спільну роботу прямо з вашого робочого столу. Це скорочує час обробки інформації, якою потрібно поділитися для перевірки, довідки, схвалення, а також з юридичних причин і причин відповідності. Це допомагає підвищити як внутрішню, так і зовнішню задоволеність клієнтів, а також економить час і гроші вашої компанії. Крім того, якщо у вашій компанії є філії або польові агенти, розподілена зйомка дає змогу негайно надсилати зображення документів у централізоване місце для легкого доступу.

Допоможіть своїй компанії просунутися вперед за допомогою рішення для сканування, яке може забезпечити вам підвищену безпеку, швидші внутрішні процеси, кращу командну роботу та безліч інших переваг для бізнесу.

Більше продуктивності
Зі швидкістю до 70 сторінок на хвилину ви отримуєте великий обсяг продукції в невеликому пакеті.

Більше гнучкості
Незалежно від того, який документ ви скануєте, обробка паперу від Kodak впорається з цим завданням. Маленькі чи великі, товсті чи тонкі, посвідчення особи, навіть тверді картки з тисненням — універсальний вихідний лоток, що самозберігається, легко регулюється.

Додаткові опції
Планшетний аксесуар Kodak Alaris A4 з USB-підключенням дозволяє легко сканувати великогабаритні, зв'язані або крихкі матеріали.

Більше автоматизації
Функція Kodak Smart Touch виконує багатоетапні операції сканування одним натисканням кнопки.

Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваСканеры
ФорматA4
Тип сканералистопротяжный
Тип датчикаCCD (ПЗС)
ИнтерфейсыUSB
Разрешение, dpi<= 600
Размеры (Ш x Г x В)330 x 162 x 246 мм
Вес, кг5,5