Документ-сканер A4 Ricoh/Fujitsu fi-7030 (PA03750-B001)

Fi-7030 надійно справляється зі скануванням широкого спектру документів, від тонких до товстих документів (40-209 г/м2), а також пластикових карток, включаючи тиснені картки. Також доступне сканування паперу довжиною до 5 метрів і більше, а також сканування формату A3 за допомогою аркуша-носія, який постачається разом зі сканером.
Артикул: PA03750-B001
Бренды: Ricoh , Fujitsu
30 905,00 грн
Доступность: В наличии

Компактний дизайн, що дозволяє розмістити його в будь-якому місці
Його помітні компактні розміри з вишуканим дизайном підходять для різних середовищ. Сканер вміщується в невеликих приміщеннях, навіть менших, ніж місця розміром А4 на столі.

Висока продуктивність
обробки Сканер fi-7030 здійснює сканування зі швидкістю 27 стор./хв / 54 зобр./хв (A4, портретна, кольорова, 200/300 точок на дюйм), що на 35% більше, ніж у попередньої моделі. Сканер не змусить вас або ваших клієнтів чекати завдяки швидкому часу запуску в півсекунди і часу відновлення 1,0 секунди після виходу зі сплячого режиму.

Точне змішане пакетне сканування для різних типів документів Засіб зменшення перекосу запобігає викривленню наведених нижче документів під час перекосу попереднього документа, таким чином запобігаючи неповному зображенню з відсутніми частинами навіть у разі пакетного сканування з різними типами документів
. Це також зменшує тягар повторного сканування.

Автоматично створює зображення найкращої якості без проблем
Драйвер IP-сканера PaperStream, який підтримує TWAIN/ISIS, дозволяє уникнути незручностей, пов'язаних із точним налаштуванням параметрів процесів оптичного розпізнавання символів. Він автоматично перетворює зображення на винятково чисті зображення, прискорюючи оптичного розпізнавання символів навіть під час сканування зім'ятих або забруднених документів або документів із фоновим візерунком.

Удосконалене програмне забезпечення для ефективної

роботи PaperStream Capture - програмне забезпечення
для захоплення зображень На екрані інтерфейс користувача забезпечує PaperStream Capture 1.5, нещодавно розроблена високопродуктивна програма для захоплення документів, яка дозволяє fi-7030 служити готовим рішенням для захоплення документів. PaperStream Capture простий у використанні, оскільки має спрощений інтерфейс користувача, подібний до мобільних додатків, оптимізованих для сенсорних екранів. Користувачі вперше оцінять його інтуїтивність. В основі PaperStream Capture лежить концепція «One Click Capture», що зменшує необхідну кількість торкань екрану або кліків. Це ефективно Оптимізує повторювані операції, запобігаючи операційним помилкам. Там, де критично важливі для бізнесу процеси, пов'язані з документами, вимагають більш високого рівня взаємодії з користувачем, PaperStream Capture 1.5 зручно надає інформацію та покрокові робочі процеси.

Scanner Central Admin – централізоване програмне забезпечення
для керування сканером Scanner Central Admin дозволяє адміністратору керувати великою кількістю сканерів у мережі, надаючи одночасне оновлення драйверів та інформацію про налаштування сканера або відстежуючи витратні матеріали та статуси помилок через мережу.

Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваСканеры
ФорматA4
Тип сканерадокумент-сканер, листопротяжный
Тип датчикаCIS (контактный)
ИнтерфейсыUSB
Размеры (Ш x Г x В)290 x 146 x 130 мм
Вес, кг2,9
Гарантия12 месяцев