Документ-сканер A4 Ricoh/Fujitsu fi-7240, вбудований планшет (PA03670-B601)

Неперевершена подача паперу забезпечує надійне пакетне сканування незалежно від стану документа. Сканер дає змогу сканувати папір різної товщини (від 27 до 413 г/м²), а також пластикові картки з тим самим механізмом подавання, що й успадковані від наших моделей високого класу.
Артикул: PA03670-B601
Бренди: Ricoh , Fujitsu
53 182,00 грн
Наявність: в наявності

Крім того, функція захисту паперу постійно перевіряє всю довжину документа під час сканування та автоматично зупиняє подавання паперу в разі виникнення помилки, щоб уникнути будь-якого пошкодження документа. Загалом вони забезпечують надійний досвід сканування, якого очікують від Ricoh.

Надійний редуктор перекосу навіть під час сканування партії змішаного розміру fi-7240 автоматично визначає розмір документа під час сканування партії змішаного розміру. Крім того, він оснащений засобом зменшення перекосу для виявлення вирівнювання відсканованих документів і виправлення перекосів паперу, щоб мінімізувати відсутність країв відсканованого зображення. Користувачі можуть бути впевнені, що результат буде хорошим навіть при скануванні документів, які не вирівняні належним чином.

Швидке сканування прямо на робочому столі
Принтер fi-7240 сканує зі швидкістю 40 стор./хв (A4, кольоровий, 200/300 точок на дюйм). Просто натисніть кнопку сканування, і сканування почнеться протягом секунди. Сканування за допомогою fi-7240 не змусить вас або ваших клієнтів чекати.

Сканування брошур та інших невеликих брошур
fi-7240 має вбудовану планшетну панель (скляну поверхню), яка здатна сканувати тонкі документи або товсті книги, які неможливо відсканувати за допомогою сканера АПД.

Автоматично створює найбільш підходящі високоякісні дані зображення для процесу
оптичного розпізнавання символів Драйвер IP-сканера PaperSteam, який підтримує TWAIN/ISIS, позбавляє від незручностей, пов'язаних із точним налаштуванням параметрів процесу оптичного розпізнавання символів. Він автоматично перетворює зображення на винятково чисті зображення, прискорюючи оптичного розпізнавання символів навіть під час сканування зім'ятих або забруднених документів або документів із фоновим візерунком.

Опція: Чорна панель для документів

Прикріпіть чорну панель для документів до планшета, щоб сканувати на чорному тлі. Це дає змогу сканеру застосовувати обробку зображення, як-от визначення розміру та корекцію перекосу, до документа, відсканованого за допомогою планшетної панелі, щоб отримані дані зображення мали належний розмір відповідно до оригіналу.

Опція: Carrier Sheets Carrier Sheets
дозволяє сканувати документи, фотографії або вирізки, розмір яких перевищує формат A4. Документи, більші за формат A4 (наприклад, A3 або B4), а також фотографії та вирізки, які можна легко пошкодити, можна оцифрувати за допомогою Carrier Sheets.

* Аркуші-носії (5 аркушів у комплекті) можна придбати окремо. (Лист носія слід замінювати приблизно кожні 500 сканувань)

PaperStream IP – високоякісна обробка
зображень Побудований на стандартах TWAIN / ISIS, PaperStream IP є драйвером сканера для сканерів зображень серії Ricoh fi. Завдяки вдосконаленій чорно-білій та кольоровій обробці низка документів може бути автоматично та легко перетворена на дані зображення, придатні для складної обробки після зйомки, наприклад, високоточних результатів оптичного розпізнавання символів. Високоякісні дані зображення можна створювати, не визначаючи заздалегідь параметри сканера, оскільки PaperStream IP прагнутиме автоматично оптимізувати їх для кожного аркуша.

PaperStream Capture – покращене пакетне сканування PaperStream Capture покращує процес зчитування даних від налаштування параметрів сканування до виконання пакетного сканування
, перевірки даних і випуску в каталоги, репозиторії або подальші процедури процесів. Користувачі можуть легко виконувати завдання зі збору даних за допомогою надзвичайно зручного графічного інтерфейсу користувача (GUI). Також можливе переміщення відсканованих пакетів у чергу для подальшого пошуку.

Безшовне з'єднання з PaperStream IP забезпечує високу якість обробки зображень і спрощену операцію пакетного сканування одночасно.

Назва атрибутуЗначення атрибуту
Тип пристроюСканери
ФорматA4
Тип сканерадокумент-сканер, планшетний, листопротяжний
Тип датчика сканераCCD (ПЗС)
ІнтерфейсиUSB
Розміри (Ш x Г x В)300x577x234 мм
Вага, кг8,8
Гарантія12 місяців