Документ-сканер A6 Ricoh/Fujitsu fi-65F (PA03595-B001)

Ідеальний настільний сканер для використання в медичному, фінансовому, розважальному, транспортному, освітньому та державному секторах, а також у будь-яких програмах, орієнтованих на клієнтів, які потребують миттєвого захоплення матеріалів малого формату, таких як паспорти, водійські права, посвідчення особи або страхові картки.
Артикул: PA03595-B001
Бренды: Ricoh , Fujitsu
21 500,00 грн
Доступность: Нет в наличии - ожидается

Компактний і легкий сканер fi-65F ідеально підходить для завантажених офісних і торгових приміщень. Він швидко сканує важливі дрібні документи, такі як паспорти, посвідчення особи, рецепти, водійські права, картки клієнтів і медичні картки та фотографії, і легко інтегрується практично з будь-яким напрямком бізнес-додатків (LoB).

Ультракомпактний і швидкий
fi-65F важить менше 1 кг і має вражаюче малу площу (всього 145 x 234 мм), що робить його ідеальним варіантом навіть для найменшого робочого столу, рецепції, стійки реєстрації або кабіни. Його навіть можна вбудувати в стільницю. Пристрій відрізняється високошвидкісним підключенням USB 2.0, видатною продуктивністю та простотою встановлення. Сканер можна живити через другий USB-порт на комп'ютері - його можна легко використовувати навіть у мобільних середовищах, де джерело живлення змінного струму недоступне.

Fi-65F здатний сканувати документ формату A6 за одну секунду. Крім того, для початку сканування потрібно лише 0,5 секунди. Швидкий запуск означає, що клієнтам не доведеться чекати біля стійки.

Немає часу, немає обкладинки, немає проблем
Ricoh fi-65F підвищує продуктивність користувача завдяки швидкій односекундній зйомці зображень (з роздільною здатністю 200 точок/дюйм) і скануванню без обкладинки. Коли потрібна повна деталізація, Ricoh fi-65F забезпечує чисті та чіткі скани з фокусною відстанню до 148 x 105 мм — у кольорі, у відтінках сірого або монохромному режимі — з оптичною роздільною здатністю 600 точок на дюйм. Кольорове сканування триває лише 1,7 секунди з роздільною здатністю 200 точок на дюйм. Сканування без обкладинки усуває повторюване завдання відкривання та закривання кришки до та після кожного сканування. Просто покладіть документи на планшет, натисніть кнопку Сканувати та скануйте! Функції автоматичного кадрування оптимізують розмір сканування, що допомагає заощадити ресурси сховища, а функція автоматичного викривлення орієнтує відскановане зображення в правильній орієнтації незалежно від того, як оригінал розміщено на планшеті.

Неперевершена концепція драйверів і продуктивне програмне забезпечення
Включені драйвери TWAIN і ISIS® спрощують інтеграцію і підвищують продуктивність з самого початку.

Оснащений найсучаснішим програмним забезпеченням, fi-65F включає в себе PaperStream IP; нове розширення обробки та покращення на основі драйверів TWAIN/ISIS для сканерів зображень Ricoh, яке швидко та просто створює високоякісні зображення. Удосконалена чорно-біла обробка забезпечує високоточні результати оптичного розпізнавання символів; і високоякісні кольорові або монохромні дані зображення можуть бути створені без попереднього визначення налаштувань сканера, оскільки PaperStream IP автоматично оброблятиме помітно найкращі результати зображення.

Нове програмне забезпечення Ricoh для захоплення зображень PaperStream Capture підвищує ефективність сканування. Разом із кнопкою сканування одним дотиком це вдосконалене програмне забезпечення для захоплення зображень значно підвищує швидкість і продуктивність наскрізної зйомки.

PaperStream IP – високоякісна обробка
зображень Побудований на стандартах TWAIN / ISIS, PaperStream IP є драйвером сканера для сканерів зображень серії Ricoh fi. Завдяки вдосконаленій чорно-білій та кольоровій обробці низка документів може бути автоматично та легко перетворена на дані зображення, придатні для складної обробки після зйомки, наприклад, високоточних результатів оптичного розпізнавання символів. Високоякісні дані зображення можна створювати, не визначаючи заздалегідь параметри сканера, оскільки PaperStream IP прагнутиме автоматично оптимізувати їх для кожного аркуша.

PaperStream Capture – покращене пакетне сканування PaperStream Capture покращує процес зчитування даних від налаштування параметрів сканування до виконання пакетного сканування
, перевірки даних і випуску в каталоги, репозиторії або подальші процедури процесів. Користувачі можуть легко виконувати завдання зі збору даних за допомогою надзвичайно зручного графічного інтерфейсу користувача (GUI). Також можливе переміщення відсканованих пакетів у чергу для подальшого пошуку.

Безшовне з'єднання з PaperStream IP забезпечує високу якість обробки зображень і спрощену операцію пакетного сканування одночасно.

Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваСканеры
ФорматA6
Тип сканерапланшетный
Тип датчикаCMOS
ИнтерфейсыUSB
Размеры (Ш x Г x В)234х40х145 мм
Вес, кг0,9
Гарантия12 месяцев